Maak meteen een afspraak om uw afval op te laten halen.
J. Meertens & Zn staat voor u klaar.

  Frituurolie ophalen

  Frituurolie ophalen

  Uw oplossing voor voedingsrestanten en gebruikte frituuroliën

  Oude frituurolie op laten halen

  Heeft u een horecabedrijf of een ander type bedrijf met een keuken waar frituurolie vrijkomt? Dan bieden wij u een oplossing voor het afvoeren van uw olie. Uw gebruikte frituurolie op laten halen levert u ook nog eens geld op!

  Wat is oude frituurolie?

  Oude frituurolie spreekt voor zich, maar vaak wordt de vraag gesteld welke olie mag dan. In principe elke soort olie waarin gefrituurd of gebakken wordt. Van sojaolie, tot hard frituurvet, van arachide olie tot vloeibaare frituurolie.

  oud frituurvet

  Hoe kunt u oude frituurolie verzamelen?

  Meertens 120 kg gebruikt frituurvet olie

  Frituurolie en bakolie inzameling wordt verzorgd door middel van kunststof vaten, voor zien van een deksel met afsluitring. De vaten worden kosteloos bij geplaatst en blijven eigendom van J. Meertens en Zn. De vaten zijn uitermate geschikt om de olie “los” in te kunnen verzamelen.

  Particulier frituurolie inzamelen

  Naast de frituurolie van de horeca wordt er ook oude gebruikte olie  ingezameld van huishoudens (particulieren). U kunt bij uw supermarkt, sportvereniging e.d. een container laten plaatsen waar particulieren hun bakolie van thuis heen kunnen brengen. Huishoudens kunnen de olie terug doen in de oude verpakking om dit vervolgens verpakt en schoon mee te kunnen nemen naar de verzamelcontainer.

  Ook deze container wordt kosteloos bij geplaatst en het levert u geld op!

  Wij vertellen u graag meer!

  Wat gebeurt er met de oude olie?

  Uit de oude frituuroliën kunnen grondstoffen worden gewonnen die bruikbaar zijn voor een 2e generatie biodiesel, wat weer minder CO2 uitstoot geeft dan fossiele brandstoffen. Een schonere brandstof dus! Zo werkt u door het apart laten inzamelen van de oude frituurolie mee aan een schoner milieu en dus aan een duurzamere samenleving!

  Duurzame verwerking van uw afval

  Door het op de juiste manier gescheiden verwerken van uw afvalstromen draagt u bij een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door uw afval gescheiden af te voeren, kan deze op de best mogelijk manier worden verwerkt en een nieuw doel krijgen.

  Als uw bedrijf de wens heeft om een Greenkey keurmerk te voeren, dan bent u verplicht om uw afval op de juiste te scheiden en te laten verwerken. J. Meertens en Zn ondersteunt u hierbij op de juiste wijze.

  Met één partner voor al uw afvalverwerking zorgt u voor minder verkeer op de weg. U heeft maar één partner die al uw containers op komt halen. J. Meertens en Zn doet dit met vrachtwagens die voldoen aan de EURO-6 milieunormen. Zo verkleint u dus ook op andere manieren de impact op het milieu. En financieel brengt het vaak ook nog voordelen met zich mee.

  Uw afval krijgt een tweede leven. Het wordt een duurzame bio-brandstof die voorkomt dat er kolen moeten worden verbrand, of dat olie moet worden verwerkt tot brandstof.

  Meertens 240 liter verpakt gebruiktfrituur vet olie huishouden

  De meerwaarde van Meertens

  Vrachtwagen Meertens
  • Snel contact, ook via WhatsApp
  • Meteen een afspraak
  • Een lokale partner die uw afvalstromen verwerkt
  • U bent geen nummertje
  • Een bekende stem aan de telefoon
  • Een bekend gezicht dat uw afval komt ophalen
  • Voldoet aan milieunormen

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze gegevens of via het contactformulier.

  Gegevens

  Contact info 

  U kunt ons altijd mailen of bellen voor meer informatie!

  E-mail

  contact@meertens.info

  Telefoon

  010-4705707

  Whatsapp

  06-22993011

  J. Meertens & Zn   |   Broekkade 22,  3125KA Schiedam   |   KvK 74421441   |   VIHB 5322764   |   CAT 3 - 208771

   

  Maak een afspraak via Whatsapp