Maak meteen een afspraak om uw oude frituurvet op te laten halen.

  Frituurvet ophalen horeca

  Frituurvet ophalen horeca

  Uw oplossing voor voedingsrestanten, gebruikte frituurvetten en oliën

  Oud frituurvet op laten halen

  Heeft u een horecabedrijf waar frituurvet of frituurolie vrijkomt? Dan bieden wij u een oplossing voor het afvoeren van uw vet-/olie. Uw gebruikte frituurvet of olie op laten halen levert u ook nog eens geld op!

  Wat is oud frituurvet?

  Oud frituurvet spreekt voor zich, maar vaak wordt de vraag gesteld welk vet mag dan. In principe elke soort vet of olie waarin gefrituurd of gebakken wordt. Van sojaolie, tot hard frituurvet, van arachide olie tot vloeibaar frituurvet / frituurolie.

  oud frituurvet

  Hoe kunt u oud frituurvet verzamelen?

  Meertens 120 kg gebruikt frituurvet olie

  Frituurvet, bakvet (olie) inzameling wordt verzorgd door middel van kunststof vaten, voor zien van een deksel met afsluitring. De vaten worden kosteloos bij geplaatst en blijven eigendom van J. Meertens en Zn. De vaten zijn uitermate geschikt om het vet/olie “los” in te kunnen verzamelen.

  Wij vertellen u graag meer!

  Wat gebeurt er met het oude vet en / of olie?

  Uit de oude frituurvetten en frituuroliën kunnen grondstoffen worden gewonnen die bruikbaar zijn voor een 2e generatie biodiesel, wat weer minder CO2 uitstoot geeft dan fossiele brandstoffen. Een schonere brandstof dus! Zo werkt u door het apart laten inzamelen van het oude frituurvet mee aan een schoner milieu en dus aan een duurzamere samenleving!

  Duurzame verwerking van uw afval

  Door het op de juiste manier gescheiden verwerken van uw afvalstromen draagt u bij een stukje Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door uw afval gescheiden af te voeren, kan deze op de best mogelijk manier worden verwerkt en een nieuw doel krijgen.

  Als uw bedrijf de wens heeft om een Greenkey keurmerk te voeren, dan bent u verplicht om uw afval op de juiste te scheiden en te laten verwerken. J. Meertens en Zn ondersteunt u hierbij op de juiste wijze.

  Met één partner voor al uw afvalverwerking zorgt u voor minder verkeer op de weg. U heeft maar één partner die al uw containers op komt halen. J. Meertens en Zn doet dit met vrachtwagens die voldoen aan de EURO-6 milieunormen. Zo verkleint u dus ook op andere manieren de impact op het milieu. En financieel brengt het vaak ook nog voordelen met zich mee.

  Uw afval krijgt een tweede leven. Het wordt een duurzame bio-brandstof die voorkomt dat er kolen moeten worden verbrand, of dat olie moet worden verwerkt tot brandstof.

  Meertens 240 liter verpakt gebruiktfrituur vet olie huishouden

  De meerwaarde van Meertens

  Vrachtwagen Meertens
  • Snel contact, ook via WhatsApp
  • Meteen een afspraak
  • Een lokale partner die uw afvalstromen verwerkt
  • U bent geen nummertje
  • Een bekende stem aan de telefoon
  • Een bekend gezicht dat uw afval komt ophalen
  • Voldoet aan milieunormen

  contact

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze gegevens of via het contactformulier.

  Gegevens

  Contact info 

  U kunt ons altijd mailen of bellen voor meer informatie!

  E-mail

  contact@meertens.info

  Telefoon

  010-4705707

  Whatsapp

  06-22993011

  J. Meertens & Zn   |   Broekkade 22,  3125KA Schiedam   |   KvK 74421441   |   VIHB 5322764   |   CAT 3 - 208771

   

  Maak een afspraak via Whatsapp